Başkan Amcalarından Miniklere Bayraklı Rozet

Sungurlu Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, Cumhuriyet Bayramının 96. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ilçemizde bulunan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine Türk bayraklı rozet hediye etti.
Merkez okullarımızdan Sunguroğlu İlkokulu’nu ziyaret eden Başkanımız Şahiner, öğrencilerle yakından ilgilenerek rozetlerini formalarına taktı. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkanımız Şahiner, istek ve arzularını dinleyerek not aldı.
Öğrencilerin istekleri üzerine okul bahçesinde incelemelerde bulunan Başkanımız Abdulkadir Şahiner, çevre düzenlemesi ve oyun alanıyla ilgili gerekli talimatları verdi.
Başkanımıza okul ziyaretinde Başkan Yardımcılarımız Sakine Sarıyüce, Mükremin Dağaşan ve Ahmet Yılmaz eşlik etti.

Önceki Şahiner, ” Ülkemizi ve Cumhuriyetimizi hep beraber korumalıyız”